Ik wil een kot realiseert kwaliteitsvolle en duurzame studentenhuisvesting. Dat doen we vooral in nieuwe en gerenoveerde gebouwen, die netjes afgewerkt zijn. ik wil een kot wil van uw kotleven een onvergetelijke ervaring maken. Daarom zijn wij pas tevreden als u dat bent.

Ik wil een kot dat is een professioneel en enthousiast team met jarenlange ervaring dat samen werkt rond onze projecten in de Leuvense studentenhuisvesting.

Bekijk gerust ons aantrekkelijke en eigentijdse aanbod in het overzicht van onze panden Hebt u een vraag? Contacteer ons vrijblijvend. Wij helpen u graag verder!

Bij ik wil een kot hebben we voor ieders wat wils

Onze studentenstudio's liggen altijd op perfecte locaties: in het hart van de studentenbuurt, op wandelafstand van de scholen en faculteiten. En uiteraard gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Totaal concept

Onze studentenkamers en –studio's beantwoorden aan de hoogste eisen. Ze beantwoorden aan alle vereisten i.v.m. brandveiligheid en voldoen aan alle gemeentelijke verordeningen op vlak van oppervlakte en vergunningen.

De inrichting van onze kamers is helemaal af. Zo zijn onze kamer standaard bemeubeld met een bed (zonder matras), kleerkast , boekenrek en koelkast.

Hebt u een vraag? Dan staat ik wil een kot de klok rond voor u klaar. Ons eigen technische team rukt uit wanneer nodig. En de gemeenschappelijke delen maken we perfect schoon.

Bekijk ook gerust de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Onze aandachtspunten
Veiligheid

De veiligheid van de studenten ligt ons nauw aan het hart. De wettelijke norm naar verhuren van studentenhuisvesting ligt zeer hoog.

We garanderen dan ook dat in elk gebouw de hoogste prioriteit gegeven wordt aan de algemene veiligheid.

Alle wettelijke verplichtingen omtrent brandveiligheid nemen wij ter harte, zoals brandveilige deuren, rookdetectie met alarmcentrale, brandladders, evacuatieplannen

Aanspreekpunt ten aller tijden

Door 7/7 permanentie heeft u het gevoel nooit alleen te zijn op kot. Bij ik wil een kot is er steeds iemand bereikbaar. In geval van een mogelijk probleem garanderen wij een correcte opvolging.

Ook voor eventuele problemen op uw studentenkamer werken wij met een vast team voor alle mogelijke problemen correct en vlot op te lossen.

Persoonlijke bezoeken

Wij maken buiten onze opendeurdagen ook persoonlijke afspraken om ons te leren kennen en de beschikbare koten te bekijken, waardoor het mogelijk is om reeds voor de grote massa uw kot te verzilveren.

Opendeurdagen

Elk jaar houden wij onze jaarlijkse opendeurdagen waar je de nog beschikbare kamers kan bezoeken , de data wordt een aantal weken op voorhand bekend gemaakt.

Schrijf u hier in voor de opendeurdagen!

We werken steeds met jaarcontracten